SYMPHONY SESSIE AUDIO

 

Anita werkt met haar energie en de energieeen van het Universum, van een symphony van mogelijkheden, van jou, van je limitaties en creëert een beweging in jou van energie welke de onmogelijkheden die jou niet dienen in beweging brengen en daarmee mogelijkheden kunnen worden. Het Universum heeft een bijzondere mogelijkheid wat als je vraagt naar je toe komt en meestal beter dan jij kan bedenken.

 

WAAR DE AARDE EN JOUW LICHAAM SAMENKOMEN ... - een energie infusie met de geweldige energie explosie van de AARDE met onze lichamen waar we de pracht, kracht en mogelijkheden van elkaar en de ENERGIE explosie aan gaan, delen, ervaren en belichamen. Een infusie van MOGELIJKHEDEN met de energie van jou!

 

Nederlandse Audio

 

Symphony sessie Aarde & Lichaam

€ 30,00

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.