"Feelings nothing more than Feelings"

 

Ben jij klaar voor een intensieve clearing class over wat je allemaal gewaar bent en waar je ongemerkt daar vanuit begint te functioneren? Is nu de tijd om dit om te keren? Is nu de tijd om te stoppen met middelmatigheid? Is nu de tijd voor jou om te kiezen voorbijgaand aan al deze gevoelens? Is nu de tijd om mee te spelen?

 

Een mail met de bevestiging van de audio aankoop betaling informatie komt naar je toe na je inschrijving. Betalen kan niet via deze website! Audio komt naar je toe na de ontvangen betaling. 

Jouw investering 44 euro.

 

Kopen Audio Feelings Clearing Call

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.