Kiezen zonder afleiding? Audio + PDF

Wanneer was de laatste keer dat je voor jou koos zonder afleiding? 

Voor jou kiezen!? Wat is dat?

 

Hoe kies jij?

Gebruik je je hoofd. Kijk je naar alles en iedereen om je heen of jouw keuzes wel zullen werken? Kijk je naar hoe het lukt met je kids, of zij het aankunnen wat jij kiest? Laat je je afleiden door twijfel, angst, relatie, business, schaamte, sex, liefde of welke distractor implantaat ook? Kijk je naar wat het voor je partner betekend als jij kiest wat je wenst te kiezen? Bekijk je het onder de loop/lens van de ogen van je ouders?

 

BEING THE MIRACLE THAT YOU BE

 

1,5 uur Call AUDIO & PDF. Jouw investering € 66,-

Na registratie ontvang je een mail met de betaal gegevens. Na ontvangst van de betaling ontvang je via de mail een link om je audio en pdf binnen een week te downloaden. Na deze week verloopt de download link.

 

Audio Call Kiezen zonder afleiding Bestellen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.