Welke MAGIE kan je zijn...

 

Symphonische beweging van onze Energie en Moleculen

 

Anita werkt met haar energie en de energieeen van het Universum, van een symphony van mogelijkheden, van jou, van limitaties en creëert een beweging van energie in alles en iedereen welke de onmogelijkheden die niet meer dienen in beweging brengen en daarmee mogelijkheden kunnen worden. Het Universum heeft een bijzondere mogelijkheid dat dat wat je vraagt naar je toe komt en meestal beter dan jij kan bedenken.

 

Anita zal een bewegende symphony aangaan met je moleculen en de verwondering van jou en je lieve lichaam weer tot beweging uitnodigen. Het is aan jou om te kiezen voor deze energetische sessie en daarna te blijven kiezen door je eigen stappen te zetten. 

 

WELKE MAGIE KAN JE ZIJN.. - een energie infusie met de geweldige energie explosie van de MAGIE  met onze lichamen waar we de pracht, kracht en mogelijkheden van elkaar en de MAGISCHE explosie aan gaan, delen, ervaren en belichamen. Een infusie van MAGIE met de energie van jou! 

 

De energetische sessie is via zoom waarbij je op het tijdstip relaxed gaat zitten of liggen om de energieeen te ontvangen en te laten bewegen door jou en je lieve lichaam. 

 

Tijd - 18.30 - 19.00

Jouw Investering - € 15,- voor zoom link en sessie exclusief de audio.

Jouw investering - € 19,- voor de zoom link, de sessie en de audio ontvangen voor jouw herhaling!

 

Na inschrijving ontvang je een mail met een betaal link & de informatie. Wat kies jij? 

 

Registratie Symphony Groep Taster Sessie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.