"True Receiving" Wat is dat nou eigenlijk? Clearing Call

 

Wat als je alles zou kunnen ontvangen? The good, the bad, the ugly?

Hoe zou het zijn om geen barrières meer op te hoeven gooien, omdat alles te zwaar, te veel of te intens is?  Daar waar je een rozenkrans, gouden bol of wat dan ook gebruikt om negatieve of teveel energieeen buiten te houden. Wat als je niets buiten hoeft te houden maar alles kan ontvangen?

 

Hoe dan? we gaan het erover hebben. 

Enne, ben je hooggevoelig, hoogsensitief of denk je dat je dat bent?

Wat als ook jij alles kan ontvangen. We gaan samen op ontdekkingstocht waar een ieder van ons uit functioneert, kijken wat we daar kunnen opruimen en kijken wat er dan nog meer mogelijk is voor jou!

 

 

AUDIO

Taal? Nederlands

Jouw Investering? 44 euro 

Aankoop AUDIO Clearing Call - "True Receiving"

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.