BODY PROCESS DAG CLASS KOLLUM 12 SEPTEMBER

 

Wat is een Bodyprocess class?

Het is waar we onze lieve lichamen laten weten hoe dankbaar we zijn voor het geschenk dat ze zijn. Lichamen zijn magische creaties met een zelfdenkend vermogen. Dit zelfgenezend vermogen zien we dagelijks als we een schaafwond hebben of een breuk, hartenpijn en meer. Echter wat onze lieve lichamen nog meer zijn is een potentie van pure energie magie. Energie magie welke als we deze energieen activeren door deze bodyprocessen onze lichamen ook weer die energieen tot hun beschikking hebben.

 

Kan je je voorstellen wat onze lichamen toe in staat zijn om met deze energieeen te genezen? Een voorbijgaand aan alles wat we dachten, denken en nu al kunnen word dan in ene mogelijk. Kortom, deze processen zullen van jouw en van je lieve lichaam nog meer de MAGIE MAGIER maken dan je al bent. En daarmee kan jij in al jouw uniek zijn weer een bijdrage zijn voor de rest van de wereld.

 

 Een process wat voorbij gaat aan gedachten, gevoelens, c0vid, RNA en allerlei andere stoppende factoren in je leven. Wat als alles wat jou stopt, onderdrukt of vast houdt in onbewustzijn niet meer dan dat is? Wat als we de belangrijkheid afhalen van wat ons stopt en gaan kijken waar wij en hoe wij in onze kracht, ons weten en in onze mogelijkheden kunnen stappen. Wat kies jij?

 

Wat als jij met alles wat jij weet samen met deze processen al dat wat niet werkt voor jou en je lieve lichaam kan omvormen naar bewegende energie?
Met het eerste process kan je alles wat je denkt en voelt omvormen naar de energie van weten en waarnemen zodat je niet meer het effect hoeft te zijn van onwetendheid.

Met het tweede process kan je alles wat jou klein houd, wat je opgelegd is of wat je onderdrukt weer in beweging brengen. Het zogenaamde C0vid of Rna process wat de soliditeit van de effecten van het virus, de vaccinatie en de pcr testen en de schadelijke effecten kan omvormen naar dat wat werkt voor jou.
Class Host: Marian Faber
Waar? Voorstraat 32 te Kollum
Jouw Investering? 160 euro
Tijd? 10.00-17.00 uur
BP1 - Voorbij aan gedachten en gevoelens
BP2 -C0vid Process voor alle mogelijkheden

 

 

BodyProcess Class 4 Juli Ruinen

€ 160,00

 

"Alle Bodyprocessen  gaan over voorbij gaan aan normaal, middelmatig & over de creatie van jou en het zijn

van de anomalie die je bent. Waar je toegang krijgt tot al je capaciteiten, alle lichaam eigen energieen en het

ZIJN van jou. Precies zoals je bent! Niet goed, niet fout. Het zijn Prachtige processen, intens, mooi en helemaal van deze tijd waarin we weer terug gaan of eigenlijk vooruit gaan naar onze volledige enthousiaste,

lichte wezen in weten, waarnemen, ontvangen en zijn ..."

-Anita loos, CF

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.