BODY PROCESS DAG CLASS AMSTERDAM 27 NOVEMBER

 

Wat is een Bodyprocess class?

Het is waar we onze lieve lichamen laten weten hoe dankbaar we zijn voor het geschenk dat ze zijn. Lichamen zijn magische creaties met een zelfdenkend vermogen. Dit zelfgenezend vermogen zien we dagelijks als we een schaafwond hebben of een breuk, hartenpijn en meer. Echter wat onze lieve lichamen nog meer zijn is een potentie van pure energie magie. Energie magie welke als we deze energieen activeren door deze bodyprocessen onze lichamen ook weer die energieen tot hun beschikking hebben.

 

Kan je je voorstellen wat onze lichamen toe in staat zijn om met deze energieeen te genezen? Een voorbijgaand aan alles wat we dachten, denken en nu al kunnen word dan in ene mogelijk. Kortom, deze processen zullen van jouw en van je lieve lichaam nog meer de MAGIE MAGIER maken dan je al bent. En daarmee kan jij in al jouw uniek zijn weer een bijdrage zijn voor de rest van de wereld.

 

Processen van deze dag hebben alles te maken met onderstaande vraag:
Wat is CHEMIE? - Een bijzondere mogelijkheid die de meeste mensen uit deze realiteit tegen zichzelf gebruiken.
Waar gebruik jij de chemie van het leven tegen je als de menselijke mogelijkheid wat uitvloeit naar onmenselijke onmogelijkheid en totale verdwijning van zijn, dat als je het voor je zou gebruiken ease, joy & glory werkelijk zou bestaan en al je zijn en lichaam mogelijkheden voor je zouden creeren wat voorbij gaat aan dat wat jij "dacht" waar en echt was aan je menselijke balans en bestaan ?
BP1 - Alles elimineren wat jou klein houdt, je lijf op scherp zet als de creatie van menselijke chemische onmogelijkheden
BP2 - Alles uitnodigen, activeren en vergroten wat jouw leven een balans kan geven dat samenwerkt met je lichaam voorbij deze realiteit.
28 November is er op dezelfde locatie een Access Energetic Facelift Class. Kies je deze class ook samen met deze Bp Class en maak je er een WELLNESS weekend van dan ontvang je een mooie korting op deze class.
Onze Host: Renske Krelage
Waar? Amsterdam
Jouw investering: 160 euro
Tijd: 10.00 -17.00 uur

 

BodyProcess Class 4 Juli Ruinen

€ 160,00

 

"Alle Bodyprocessen  gaan over voorbij gaan aan normaal, middelmatig & over de creatie van jou en het zijn

van de anomalie die je bent. Waar je toegang krijgt tot al je capaciteiten, alle lichaam eigen energieen en het

ZIJN van jou. Precies zoals je bent! Niet goed, niet fout. Het zijn Prachtige processen, intens, mooi en helemaal van deze tijd waarin we weer terug gaan of eigenlijk vooruit gaan naar onze volledige enthousiaste,

lichte wezen in weten, waarnemen, ontvangen en zijn ..."

-Anita loos, CF

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.