BODY PROCESS DAG CLASS EINDHOVEN 18 SEPTEMBER

 

Wat is een Bodyprocess class?

Het is waar we onze lieve lichamen laten weten hoe dankbaar we zijn voor het geschenk dat ze zijn. Lichamen zijn magische creaties met een zelfdenkend vermogen. Dit zelfgenezend vermogen zien we dagelijks als we een schaafwond hebben of een breuk, hartenpijn en meer. Echter wat onze lieve lichamen nog meer zijn is een potentie van pure energie magie. Energie magie welke als we deze energieen activeren door deze bodyprocessen onze lichamen ook weer die energieen tot hun beschikking hebben.

 

Ontvangen in totaliteit en mogelijkheden
Een process wat je ontvangen in totaliteit van alles inclusief covid, vaccinatie en Rna en allerlei andere factoren in je leven en wat je hebt meegenomen van andere levens wat je eerder nog niet koos.
Wat als jij met alles wat jij weet samen met deze processen al dat wat niet werkt voor jou en je lieve lichaam kan omvormen naar bewegende energie?
Alles wat niet werkt voor je lichaam om te ontvangen na de prik een per test of de grote C wat je nu met de energie van jouw uniek zijn en deze processen kan laten werken VOOR je? De keuze is aan jou. Kies jij dit? Nodig je het uit? Dan kan deze dag een grote bijdrage zijn voor jou lichaam nu, in de toekomst en in het verleden.
Met het eerste process kan je ontvangen een boost krijgen. Ben je werkelijk bereid alles te ontvangen of heb je weerstanden op bepaalde gebieden. Wat is er mogelijk als deze energie weer vrij door je lieve lichaam kan bewegen?
Met het tweede process kan je alles wat jou klein houd, wat je opgelegd is of wat je onderdrukt weer in beweging brengen. Het zogenaamde Covid of Rna process wat de soliditeit van de effecten van het virus, de vaccinatie en de pcr testen en de schadelijke effecten kan omvormen naar dat wat werkt voor jou.
BP 1 - Ontvangen in Totaliteit.
BP 2 - Covid Process voor meer mogelijkheden.
Onze Host: Yvonne Konickx
18 September - 10.00 - 17.00 uur te Eindhoven
BodyProcess 3 Juli Eindhoven

€ 160,00

 

"Alle Bodyprocessen  gaan over voorbij gaan aan normaal, middelmatig & over de creatie van jou en het zijn

van de anomalie die je bent. Waar je toegang krijgt tot al je capaciteiten, alle lichaam eigen energieen en het

ZIJN van jou. Precies zoals je bent! Niet goed, niet fout. Het zijn Prachtige processen, intens, mooi en helemaal van deze tijd waarin we weer terug gaan of eigenlijk vooruit gaan naar onze volledige enthousiaste,

lichte wezen in weten, waarnemen, ontvangen en zijn ..."

-Anita loos, CF

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.