BODY PROCESS DAG CLASS EKEHAAR, DRENTHE 29 AUGUSTUS

 

Wat is een Bodyprocess class?

Het is waar we onze lieve lichamen laten weten hoe dankbaar we zijn voor het geschenk dat ze zijn. Lichamen zijn magische creaties met een zelfdenkend vermogen. Dit zelfgenezend vermogen zien we dagelijks als we een schaafwond hebben of een breuk, hartenpijn en meer. Echter wat onze lieve lichamen nog meer zijn is een potentie van pure energie magie. Energie magie welke als we deze energieen activeren door deze bodyprocessen onze lichamen ook weer die energieen tot hun beschikking hebben.

 

Kan je je voorstellen wat onze lichamen toe in staat zijn om met deze energieeen te genezen? Een voorbijgaand aan alles wat we dachten, denken en nu al kunnen word dan in ene mogelijk. Kortom, deze processen zullen van jouw en van je lieve lichaam nog meer de MAGIE MAGIER maken dan je al bent. En daarmee kan jij in al jouw uniek zijn weer een bijdrage zijn voor de rest van de wereld.

 

Processen van deze dag hebben alles te maken met onderstaande vraag:
Welke keuzes kan je maken en welke mogelijkheden kan je ontvangen als je je lichaam bewustzijn niet meer laat overtreffen door de verveling die je kiest te geloven en de moeheid die je kiest te voelen en de heling die je kiest te zijn voor andermans lijven en daar dan het effect van te worden, zodat zodra je die keuzes en mogelijkheden maakt je lijf en leven een weten, waarnemen, zijn en ontvangen kunnen ervaren die je eerder nooit voor mogelijk hield, kies je?
BP1 - Alles elimineren wat je lichaam gewaarzijn over ruled zoals opgelegde verveling in ons leven. Waar we ons lichaam gewaarzijn weer volledig tot onze beschikking krijgen als we het kiezen te ontvangen.
BP2 - C-vid, PCR, Rna en alles wat je tegenhoud en zou kunnen stoppen of veranderen vanuit het nu, de toekomst en het verleden.
Onze Host: Jeanet Wemmenhove
Waar? Hoofdstraat 21, Ekehaar, Drente 
Jouw investering: 160 euro
Tijd: 10.00 -17.00 uur

 

BodyProcess Class 4 Juli Ruinen

€ 160,00

 

"Alle Bodyprocessen  gaan over voorbij gaan aan normaal, middelmatig & over de creatie van jou en het zijn

van de anomalie die je bent. Waar je toegang krijgt tot al je capaciteiten, alle lichaam eigen energieen en het

ZIJN van jou. Precies zoals je bent! Niet goed, niet fout. Het zijn Prachtige processen, intens, mooi en helemaal van deze tijd waarin we weer terug gaan of eigenlijk vooruit gaan naar onze volledige enthousiaste,

lichte wezen in weten, waarnemen, ontvangen en zijn ..."

-Anita loos, CF

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.