CLEARING & BODY PROCESS DAG CLASS 19 SEPTEMBER

 

Wat is een Clearing & Bodyprocess class?

Het is waar we onze lieve lichamen laten weten hoe dankbaar we zijn voor het geschenk dat ze zijn. Lichamen zijn magische creaties met een zelfdenkend vermogen. Dit zelfgenezend vermogen zien we dagelijks als we een schaafwond hebben of een breuk, hartenpijn en meer. Echter wat onze lieve lichamen nog meer zijn is een potentie van pure energie magie. Energie magie welke als we deze energieen activeren door deze bodyprocessen onze lichamen ook weer die energieen tot hun beschikking hebben.

 

Kan je je voorstellen wat onze lichamen toe in staat zijn om met deze energieeen te genezen? Een voorbijgaand aan alles wat we dachten, denken en nu al kunnen word dan in ene mogelijk. Kortom, deze processen zullen van jouw en van je lieve lichaam nog meer de MAGIE MAGIER maken dan je al bent. En daarmee kan jij in al jouw uniek zijn weer een bijdrage zijn voor de rest van de wereld.

 

EN waar we nog veel dieper gaan door in de ochtend een 2,5 - 3 uur uur durende clearing groep prive sessie in te zetten waar we dieper ingaan op alle verhaaltjes die we onszelf vertellen of die we geloven van anderen over wat UNIEK zijn voor ons is en niet is. Onze lichamen, wij zijn zoveel meer Uniek dan dat we denken dat we niets kunnen en daar gaan we diep in duiken om eens en voor altijd daar de "Bullshit" over en van op te ruimen. Daarna gaan we in de middag actief bezig zijn met een bodyprocess welke dit werkelijk UNIEK zijn van ons nog meer activeert en waar Anita als facilitator de laatste restjes van alles wat er omhoog mag komen met jou gaat opruimen. En daarmee ook voor de gehele groep. Intensieve dag waar je een stuk lichter uit kan komen. 

 

CHAOS IN BELICHAMING VAN UNIEK ZIJN CLEARING & BODYPROCESS INTENSIVE

 

EEN DAG VOOR KIEZERS, WETERS & ONTVANGERS, DE DOORSTAPPERS VAN DEZE WERELD

 

Onze Host: Fetsje de Vos

Waar? Smidswei 49, Drachtstercompagnie, Friesland

Jouw investering:

200 euro voor de gehele dag LIVE

125 euro voor de ochtend clearing Class LIVE & ONLINE

95 euro voor het Bodyprocess in de middag LIVE

Tijd: 10.00 -ca. 17.00 uur

BodyProcess Class 4 Juli Ruinen

€ 200,00

 

"Alle Bodyprocessen  gaan over voorbij gaan aan normaal, middelmatig & over de creatie van jou en het zijn

van de anomalie die je bent. Waar je toegang krijgt tot al je capaciteiten, alle lichaam eigen energieen en het

ZIJN van jou. Precies zoals je bent! Niet goed, niet fout. Het zijn Prachtige processen, intens, mooi en helemaal van deze tijd waarin we weer terug gaan of eigenlijk vooruit gaan naar onze volledige enthousiaste,

lichte wezen in weten, waarnemen, ontvangen en zijn ..."

-Anita loos, CF

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.