FREE-DOM? van Ko00vit CLEARING AVOND ONLINE 11 DECEMBER

Leven op deze prachtige aarde in deze grazyyyy tijd waar wie of wat niet meer weet wat of wie te zijn, te geloven en te weten. Wat als we in deze 1,5 uur eens gaan kijken waar we strijden voor of tegen? Waar we in weerstand zijn? Waar we het eens zijn met? Waar we nog meer van onszelf kunnen kiezen?

De magie van jou heeft de mogelijkheid te stappen uit strijd, uit eens zijn met anderen. De magie van jou is dat jij iets weet dat zo uniek is en zo anders dat zelfs jij er geen woorden voor hebt.
Nu is de ruimte om deze ruimte van jou te kiezen en te zijn. Voorbij aan woorden, voorbij aan alles, geen definities, geen verleden, niks nothing nada, alleen de magie van jou in energie
Ready, set, GO!
11 december 
Veendam & Online
20.00 - 21.30 uur
BodyProcess Class 4 Juli Ruinen

€ 40,00

 

"Alle Bodyprocessen  gaan over voorbij gaan aan normaal, middelmatig & over de creatie van jou en het zijn

van de anomalie die je bent. Waar je toegang krijgt tot al je capaciteiten, alle lichaam eigen energieen en het

ZIJN van jou. Precies zoals je bent! Niet goed, niet fout. Het zijn Prachtige processen, intens, mooi en helemaal van deze tijd waarin we weer terug gaan of eigenlijk vooruit gaan naar onze volledige enthousiaste,

lichte wezen in weten, waarnemen, ontvangen en zijn ..."

-Anita loos, CF

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.