All Colors of You! - NIEUW

 

De kleuren van oneindige mogelijkheden is waar je alle ziet en je niets mist. Vanuit de oneindige intensiteit van de kleuren van mogelijkheden kan je alles creeren.

 

Als je wist dat je kon kiezen voor elke kleur van de regenboog en dat je alle spectrums tot je beschikking hebt van de gehele regenboog, hoe zou jouw kunst van leven er dan uit zien?

 

Welke kleur heb jij besloten te zijn als de enige kleur van jou? Welke definitie geef jij jezelf als je besloten hebt alleen dat en die kleur te zijn? Al die definities zijn de limitatie van jou!

 

In deze class gaan we kijken welke limitaties jij vanuit functioneert. Welke kleur jij jezelf geeft? Waaruit jij functioneert en limiteert. Wat is er mogelijk voor jou? Welke kleuren zitten er nog meer in jou, ook al zijn ze verborgen. We gaan clearen, spelen, oefeningen doen EN vooral de kleur van jou, de kleuren die jij in jou palet hebt.

 

Welke hoeveelheid aan mogelijkheden, hoeveelheid aan keuzes en hoeveelheid aan kleuren ben jij, die je nooit eerder wist of dacht te zijn, dat als je het weer zou kiezen te zijn, je zou zijn als het schilderij waar de gehele wereld vol afgunst, bewondering, verwondering en willen bezitten naar kijkt?

 

Kom je spelen in een wereld van kleur?

 

Dag Class 25 April te Gravenzande - ZH van 10.00 uur - 17.00 uur

Jouw investering 200 euro (bij inschrijving voor 20 april ontvang je 40 euro korting)

 

Registratie Specialty Class - All Colors of You!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.