FOUNDATION CLASS 8-11 OKTOBER

De 4 daagse Foundation Class is ontworpen om jouw te bekrachtigen en om werkelijk alles te veranderen in je leven Je ontvangt een enorme toolbox met "tools" welke jou de mogelijkheid geven de "oude" fundering open te breken. Te onderzoeken wie jij bent en waar je leeft vanuit allerlei overtuigingen, oordelen en conclusies van anderen en aangenomen als waarheid voor jou. 
Om een totaal nieuw bewegelijk platform van jou op te bouwen met wie en wat jij werkelijk bent. Een platform met eindeloze en bewegende mogelijkheden, zo dat je het leven kan creëren waar je werkelijk naar verlangt.

Class Host: Sylvia de Jong
Wanneer? 8-11 oktober 2021
Class Tijden? 10:00 - 17:30 uur
Waar? Live in Lelystad of ONLINE via Zoom

€ 1.400,00

"Alles kan veranderen. Alles is mogelijk. De vraag is, kies jij het?"

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.