Private Clearing Sessions with Anita - Online

Wat als jij vastzit in een overtuiging, oordeel, limitatie, beperking, projectie van jezelf of een ander, dat als je daar meer bewustzijn op krijgt je anders kan kiezen? Waar wil jij meer bewustzijn op? Het kan met een Clearing sessie waar je gaat kijken naar de energie ervan zodat je kan komen tot informatie waar je eerder niet bij kwam. Dan kan je het opruimen, als het je het kiest. De vragen die Anita stelt en de energie waar zij mee werkt kan die ruimte zijn voor jou die jij zocht om te kiezen voor wat je werkelijk kiest als je leven.

Live of Online Symphony of Possibilities sessie

Een ware bekrachtiging van jou als energetisch wezen en de mogelijkheid tot verandering. Bij een SOP sessie volgt Anita jouw energie en ondersteunt daar waar nodig. De flow en beweging van jou als oneindig wezen en jouw energie hier op moeder aarde zullen samen vloeien in een stroom van keuze, mogelijkheden en verandering. 

€ 100,00

Wat kies jij?

Clearing sessie waar we de Access Consciousness tools en verbale clearings gebruiken om te gaan "deep-diving" in dat wat jij kiest. Dat wat je blokkeert, daar waar je weerstand of intensiteit ervaart, daar waar je stil blijft staan, alles waarvan je weet dat er nog meer mogelijk is. 

Spiritueel Coaching

€ 100,00

LIVE CLEARING en/of BARS of FACELIFT of BODYPROCESS

Access Bars® OF Facelift OF BodyProcess sessie. In stilte of met verbale clearings indien nodig. 1 uur, 1,5 uur of 2 uur! Wil je de 2 uur gebruiken voor een combi van Bars en een Body Proces? Ook dat is mogelijk! KIDS t/m 12 jaar speciale prijs! 

Spiritueel Coaching

€ 200,00

Consciousness includes everything & judges nothing

 

Anita Loos is een Access Consciousness Certified Facilitator en heeft een ruimte van vriendelijkheid, dankbaarheid, kwetsbaarheid, magie & onnoemelijk plezier tot haar beschikking waarmee ze met gemak elke situatie en elk lichaam/persoon faciliteert. Met de keuzes van de deelnemers zijn er energie shifts en veranderingen met gemak mogelijk geworden in haar classes die fenomenaal te noemen zijn. De ruimte die Anita is en tot haar beschikking heeft is ook voor een ieder aanwezig beschikbaar. Die bekrachtiging & vergroting van jou en van bewustzijn op de wereld is haar cadeau.

 

"Consciousness Includes Everything & Judges Nothing"

Wil je een class van Anita hosten in jouw buurt?

Host a class for Anita in your place/country or online?

Do you like to organize events? Ask for what is possible here.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.