Energetische licht Fluistering Sessies

Wat als jij vastzit in trauma, een overtuiging, oordeel, limitatie, beperking, projectie van jezelf of een ander, dat je voorbij gaat aan de fluisteringen van energie, van licht, die je op dat moment proberen te bereiken. Wat zou er gebeuren als je de fluisteringen gaat herkennen? Deze sessie helpt jou bij het opruimen van al die zwaarte en zelf twijfel. Het brengt je naar de subtiele fluisteringen van je ziel, jouw energie, jouw licht, terug bij jou. Je kan opruimen, als het je het kiest. Je kan je fijngevoeligheid voor je gaan gebruiken. De vragen die Anita stelt en de fluisteringen in energie waar zij mee werkt kan die ruimte zijn voor jou die jij zocht om te kiezen voor wat je werkelijk kiest te beleven in je leven.


Online Energetische opruim sessie

Een ware bekrachtiging van jou als energetisch wezen en de mogelijkheid tot verandering. Bij een EOS (energetische opruim sessie) volgt Anita jouw energie en ondersteunt daar waar nodig en meestal n stilte. De flow en beweging van jou als energetisch wezen en jouw fluisteringen in energie hier op moeder aarde zullen samen vloeien in een stroom van keuze, mogelijkheden en verandering. Deze sessies gaan over de mogelijkheden van jou!

EOS Fluisteringen sessie

€ 75,00


Energetische Diep Duik Online Sessie

Deep-diving sessie in elk onderwerp dat jij kiest. Dat wat je blokkeert, daar waar je weerstand of intensiteit ervaart, daar waar je stil blijft staan, alles waarvan je weet dat er nog meer mogelijk is. Vragen, opruimen, opnieuw kiezen, initialiseren, uitnodigen en de energie van jouw fluisteringen in beweging brengen. Een intense 30 minuten voor 1 sessie of eens per week maand, 2 and of 3 maanden intensief.

Online DeepDive Fluisteringen sessie

€ 75,00


Energetische Ontlaad & licht fluistering sessie bij Anita thuis.

Een intensieve mogelijkheid om naast de energetische opruiming ook met een zachte aanraking energie blokkades direct te laten gaan. Anita zal je lichaam aanraken (over de kleding) en in je energie veld werken waardoor je aardse lichaam en je etherische lichamen de mogelijkheid krijgt om de opgebouwde spanning los te laten. Anita is een transformator van vast gezette spanning naar ontspanning. Deze vaste trauma energie gaat zich los trillen, mee trillen met hogere frequenties en zo je lichaam verlaten. Iedereen ervaart dit anders. Elk lichaam reageert anders. Lichamen en personen zijn enorm dankbaar na deze fluisteringen van licht in deze sessies. Deze sessie word aangeboden als een 1 uurs sessie ivm de intense reiniging. Elk lichaam ervaart nog lange tijd na de sessie allerlei licht, beweging en ruimte.

Fluisteringen van Licht Live sessies

€ 140,00