Talking About...

Alles kan veranderen. Alles is mogelijk. De vraag is, kies jij het?

De Foundation Class is ontworpen om jouw te bekrachtigen en om werkelijk alles te veranderen in je leven Je ontvangt een enorme toolbox met "tools" welke jou de mogelijkheid geven de "oude" fundering open te breken. Te onderzoeken wie jij bent en waar je leeft vanuit allerlei overtuigingen, oordelen en conclusies van anderen en aangenomen als waarheid voor jou. 

Om een totaal nieuw bewegelijk platform van jou op te bouwen met wie en wat jij werkelijk bent. Een platform met eindeloze mogelijkheden, zo dat je het leven kan creëren waar je werkelijk naar verlangt.

Waar verlang je naar? Wat zou je graag anders willen zien? Wil je meer plezier? Meer lol? Meer gemak? Zou je wakker willen worden vol dankbaarheid...zo blij dat je leeft op deze planeet?

Wat het ook is voor jou, het IS mogelijk. Duizenden mensen over de gehele wereld hebben hun droomleven gecreëerd door simpelweg de tools vanuit de foundation van Access Consciousness te gebruiken.

Jouw investering: 1400 euro
(bij herhaling binnen het jaar 700 euro)
Incl water, thee Lunch & Snacks
Voorwaarden: Bars Class
registratie: www.anitaloos.nl/cursus-agenda/

Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis mee - excl handleiding
16-17 jarigen ontvangen 50% korting = 700 euro.

 

REGISTRATIE: Klik op in winkelwagen, vul je gegevens in en verzenden. In de bevestigings mail staat de info. Betalen is CONTANT op de avond zelf, dus niet direct vanuit deze website.