Access Consciousness Body Process Classes en Sessies

Wat is een Body Process van Access?

Access Consciousness heeft meer dan 50 Body Processes - dit zijn net als de Bars Hands-on technieken welke allen een specifiek instructie hebben om te gebruiken en allen weer andere gebieden op het lijf behandelen. Je kan bijvoorbeeld een sessie geven op je immuun systeem, op trauma in je lichaam of in je cellen, op je gewrichten, op je ogen, oren, op het aarden en contact maken met de aarde, op het belichamen van lol en plezier, op shock en drama en trauma, op je huid, of op je organen, op je botten, spieren of weefsels, op de moleculen en nog veel meer. Een sessie is heel heerlijk voor wanneer dan ook EN het kan ingezet worden bij ziekte en zeer. Er kunnen littekens mee vervaagd worden en er zijn zelfs hele indrukwekkende verhalen terug gekomen van mensen die een behandeling of meerdere behandelingen ondergingen zonder de verwachting of de conclusie over wat de uitkomst moest zijn.

 

Zo zijn er bij een vrouw met een lichaams proces, 3 vleesbomen behandeld door een proces op haar buik uit te voeren en na een paar behandelingen waren de vleesbomen weg. Ze stond al ingepland voor een operatie, dat was niet meer nodig, tot grote verbazing van de artsen. Zo is er een vrouw geweest die heeft elke nacht bij haar man op zijn ruggengraat bij elke gewricht een lichaams process laten lopen en na vele sessies is tijd haar man bot kanker genezen. Wij kunnen allemaal veel meer met de energie in en om ons heen als dat we met ons hoofd kunnen/willen geloven. Er is zoveel meer mogelijk en als we oordeel en conclusie niet mee laten doen in onze keuzes dan kunnen we creëren wat we willen. Komt het allemaal precies zoals we iets willen? Nee...het komt altijd anders, als we maar bereid zijn om te ontvangen zoals het komt. Alles wat er komt, the good, the bad & the ugly. All of life comes to us with ease, joy & glory. Wat als alles wat ik schrijf echt een mogelijkheid is? Zou je dat dan willen uitvinden? 

 

Het is zo mooi om een lichaams proces te ontvangen en ook om het zelf te leren. Elk lichaam proces kan je zelf aanleren en elk lichaam proces doet weer iets anders. Wil je eerst zelf ervaren? Kom dan voor een sessie. Geef aan wat je uit de sessie zou willen halen en we bekijken welk proces voor jou kan zijn. Wil je het zelf leren, samen met je partner om het heerlijk op elkaar uit te wisselen? Ook dat is mogelijk in een training. En wil je een specifiek proces aanleren met je partner in een privé class, ook dat is mogelijk, dat mag je aanvragen via het contact formulier.

Wat als we allen de wereld van de energie gaan verkennen, ervaren en waarnemen, wat is er dan allemaal mogelijk?

 

Access Energetische lichaam process training

Jouw Investering voor een hele dag 150 euro en voor een halve dag 85 euro


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Consciousness includes everything & judges nothing