SOP - Symphony of Possibilities sessies

Een SOP sessie nodigt je uit om volledig in contact te komen met wat er voor jou allemaal waar en mogelijk is. Het gaat voorbij aan wat je altijd dacht dat mogelijk was als een ware bekrachtiging van jou als energetisch wezen en de mogelijkheid tot verandering. Bij een SOP sessie volgt Anita jouw energie naar de solide blokkades in je lijf en energie. Door het "kraken" van de schaal van soliditeit die je om je heen hebt gebouwd komt er ruimte voor verandering. Soliditeit krijgt de mogelijkheid om weer ye gaan bewegen in een flow van wat jij als oneindig wezen werkelijk bent. Jouw energie hier op moeder aarde zal samen vloeien in een stroom van keuze, mogelijkheden en verandering. Wat is er dan nog meer mogelijk?

 

Als ik werkelijk mezelf zou ZIJN:

Wie zou ik ZIJN?

Hoe zou ik op dit moment ZIJN?

Wat zou ik nu kiezen?

 

Wat als jij zelf de orkestleider bent van alle mogelijkheden?

Wat als de Symphony sessies bijdragen aan jouw energetisch wezen?

 

Wat als je alles kunt zijn, doen en kiezen wat je eerder niet voor mogelijk hield?

 

Een SOP sessie gebeuren via ZOOM (Computer), in de pauzes van haar trainingen door heel Nederland en op speciaal verzoek "live" in Anita's huis te Hoorn. De benodigde Verbale clearings kunnen worden gebruikt en op dat moment staat Anita volledig in dienst van jouw Symfonie van mogelijkheden. De sessies duren 20 - 30 - 40 - 50 of 60 min. Net wat jij kiest.

    

Online Symphony of Possibilities sessie

Een ware bekrachtiging van jou als energetisch wezen en de mogelijkheid tot verandering. Bij een SOP sessie volgt Anita jouw energie en ondersteunt daar waar nodig. De flow en beweging van jou als oneindig wezen en jouw energie hier op moeder aarde zullen samen vloeien in een stroom van keuze, mogelijkheden en verandering. 

€ 100,00

Consciousness includes everything & judges nothing