Loskoppelen van kunstmatige bemoeienissen... BP Dag Class

Wat is een (BP) bodyproces? Het is waar we lichamen geven wat het zo verlangt.

Lichamen willen graag aangeraakt worden!

Niet ongepast maar op een manier wat een bijdrage is voor onze lieve lichamen. Aanraking is een eerste levens behoefte en daarbij de lichaams eigen energieen uitnodigen een bijdrage te zijn is wat we deze dag aan onze lichamen schenken.

Jij bent een geschenk en je lichaam is een geschenk. Door met een andere persoon deze lichamen processen uit te wisselen geven we ons lichaam meer bewustzijn van wat er werkelijk mogelijk is. Niet vanuit "denken" maar vanuit gewaarzijn.

De processen waar we deze classes mee spelen laten je weer functioneren vanuit de vraag en mogelijkheden en niet vanuit antwoord en aftakeling. Waar we alles wat we hebben aangenomen dat waar en echt is aan ons als "mens" kunnen omvormen naar de waarheid van jou als een actualiserende kracht. Waar je alles van jou tot je beschikking krijgt om te laten bewegen in de stroom van de energie die je werkelijk bent. Waar je lieve lichaam krijgt wat het kiest.

 

Deze dagen gaan over jouw HELENDE capaciteiten! Wat als alles wat hiervoor was niet meer zo hoeft te zijn? Wat als de magie in jouw zit? Wat als we jouw helende capaciteiten activeren en dat je lichaam een andere mogelijkheid geeft?

  

24 APRIL Eindhoven- Body Electric - 2 processen welke NIEUW zijn en aangeraden worden door Dain Heer om op 1 dag te laten lopen achter elkaar zodat alle kunstmatige bemoeienissen van wat dan ook in onze lichamen en naar ons energie veld geprojecteerd op en met onze lichamen van de elektrische systemen en ons immuunsysteem te elimineren, loskoppelen en ontsluiten uit alle cellen. Daarbij de bouwblokken van deze kunstmatige bemoeienissen krachtig aan te pakken zodat onze lieve lichamen weer kunnen functioneren vanuit de pracht, kracht en Magie welke ze werkelijk zijn! Zodat we vanuit omarming van en naar alles nog meer onze grootsheid kunnen belichamen. Een waar juweeltje om deze dag bij te wonen. Wat is er nog meer mogelijk voor jou en je lieve lichaam na deze dag?

 

Deze dag in alleen bij te wonen als dag class!

Incl water, thee & Snacks
Voorwaarden: Geen

 

Access Energetische lichaam process training

Jouw Investering voor de gehele dag 150 euro 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Consciousness includes everything & judges nothing