NEW - GELD BOOSTER 4 weken spelen met geld

 

In een gesloten Facebook groep hebben we gekeken naar waar een ieder uit functioneert. We adresseerden goed, fout, tekort, teveel, jouw grenzen, de oordelen op geld, waar je het mee kan verdienen en waarmee niet, of je het wel verdient, wat je hebt besloten over geld, geheimen, door tijd en ruimte, energie pullen, relaties en geld en wat er allemaal nog meer opkomt. We gaan opruimen wat jou niet meer dient, oefeningen doen en de mogelijkheden die zich presenteren zien, kiezen (of niet) en de beweging van actualisatie uitnodigen en zijn.

Alle thema's waren inzetbaar, alle vragen, alle stukken kunnen worden gekleurd. We bespraken, clearen, luisteren, vragen, bepraten, lachen, huilen, shiften en laten alles opkomen wat er opkomt om dat vervolgens naar het opervlakte te laten komen en dan te verwijderen uit je systeem.

 

Daarbij ga jij met de tools werken welke ik met je deel. We gaan spelenderwijs aan de gang deze 4 weken en geen vraag is te gek of raar. Kom met je vragen en let's play! 

 

Jouw investering is maar 55 euro voor deze class. Alle video's vind je in de facebook groep om te bekijken! Er zijn geen audio's, alles beschikbaar is via de video's.  

BEING THE MIRACLE THAT YOU ARE

Heb je een BTW plichtig bedrijf als zzp'r of een eenmanszaak dan is de BTW ID verplicht op je factuur. Wil jij een factuur ontvangen voor je administratie dan is het noodzakelijk om je BTW ID door te geven via het registratie formulier. Voor jou en mijn gemak. Dank je Anita 

Geld Booster 4 weken spelen met geld class registratie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.