NEW - GELD BOOSTER 4 weken spelen met geld

17 Februari - 15 Maart

In een gesloten Facebook groep gaan we kijken naar waar een ieder uit functioneert. We adresseren goed, fout, tekort, teveel, jouw grenzen, de oordelen op geld, waar je het mee kan verdienen en waarmee niet, of je het wel verdient, wat je hebt besloten over geld, geheimen, door tijd en ruimte, energie pullen, relaties en geld en wat er allemaal nog meer opkomt. We gaan opruimen wat jou niet meer dient, oefeningen doen en de mogelijkheden die zich presenteren zien, kiezen (of niet) en de beweging van actualisatie uitnodigen en zijn.

Alle thema's zijn inzetbaar, alle vragen, alle stukken kunnen worden gekleurd. We bespreken, clearen, luisteren, vragen, bepraten, lachen, huilen, shiften en laten alles opkomen wat er opkomt om dat vervolgens naar het opervlakte te laten komen en dan te verwijderen uit je systeem.

 

Daarbij gaan we met de tools werken die door geld stromen creëren expert Simone Milasas zijn ontwikkeld en welke ik met je deel. We gaan spelenderwijs aan de gang deze 4 weken en geen vraag is te gek of raar. Kom met je vragen en let's play! 

 

Jouw investering is maar 55 euro voor alleen deze class.

Incl 2 zoom meetings in de gesloten fb groep waar je live bij in kan stappen, gedeelde clearings op papier en audio loop.

De zoom meeting audio's ontvang je als jou download. Natuurlijk zijn er surprises voor jou. 

 

BEING THE MIRACLE THAT YOU ARE

Heb je een BTW plichtig bedrijf als zzp'r of een eenmanszaak dan is de BTW ID verplicht op je factuur. Wil jij een factuur ontvangen voor je administratie dan is het noodzakelijk om je BTW ID door te geven via het registratie formulier. Voor jou en mijn gemak. Dank je Anita 

Geld Booster 4 weken spelen met geld class registratie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.