Hoe word je geld Werkboek Bookclub

50 euro voor minimaal 16 Zoom calls ( dat is 3+ euro per Call!) inclusief Fb groep, audio en video download, clearing graphics & clearing loops! Heb je geen facebook dan ontvang je de zoom audio/video links en graphics via email! 2x per week een call. Woensdagen 10.15-11.15 uur en Maandagen 18.15-19.15 uur.

BOEK ZELF AANSCHAFFEN

 

Wat is geld voor jou? Ben je bereid onbeperkte hoeveelheden geld te ontvangen? Ben je klaar voor eenvoudige stappen om dit te creëren? We gaan dit werkboek onbeperkt doornemen in deze minimaal 16 calls. Je ontvangt facilitatie op al je vragen en extra info van mij als dat een bijdrage is. Het is een serie van calls waar we het ZIJN van geld gaan onderzoeken en gaan spelen met de mogelijkheden!

 

Welke blokkades en onmogelijkheden ook de kop opsteken, als jij vraagt om facilitatie daarop dan zal ik alle vragen en informatie die ik tot mijn beschikking heb over en met de Access Consciousness tools inzetten ter bekrachtiging van jou. Wat kan jij kiezen en zijn met geld, voor geld, voor jou, voor bewustzijn waarmee jij de energie van geld gaat zijn, uitdragen en verspreiden alsof er nooit eerder een blokkade was?

 

Een intensief 2 maanden programma voor en met jou! 

Ik ben dankbaar voor een ieder die kiest mee te komen spelen vanaf 30 Oktober <3

Liefs, Anita

2 maanden lezen/facilitatie/spelen/zijn met dit boek

Start woensdag 30 Oktober van 10.15-11.15 uur 8 weken lang en Maandagen vanaf 4 November van 18.15-19.15 uur 8 weken lang. De replay kijken en je vragen vooraf insturen is mogelijk! 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.