No More Bullshit! - NIEUW

 

Wat zou ervoor nodig zijn om vandaag grootser te zijn dan gisteren?

Wat zou ervoor nodig zijn om grootser te zijn met alles van je leven en het leven?

 

Ben je in de vraag als actie dat er iets groters kan verschijnen? OF bemerk je dat jij, jouw systeem voor zit met allerlei BULLSHIT? Met shizzle dat je van anderen hebt aangenomen als waar en echt? Dat je hebt gekocht als van jou en daar nu je leven op bouwt? Is de stront van een ander als de bouwblokken van jouw leven? Je zal vast nee zeggen... Weet je dat we voor 98 a 99% bezig zijn met de shit van anderen te verteren? Dat we het herkauwen als zijnde van onszelf? Dat we een leven bouwen gebaseerd op anderen en waar we onszelf helemaal vergeten zijn en verloochenen?

 

Is nu de tijd voor jou om te kiezen voor een Bullshit vrij leven? NO MORE BULLSHIT gaat hierover!

 

Een leven van jou, door jou, voor jou, met jou! Waar jij niet alleen onderdeel bent maar waar jij de gemene deler bent naar alle keuzes, creaties, mogelijkheden en bijzonderheden. Waar jij van als dat net benoemt de jij maakt die je werkelijk bent! Weet dat jij veel meer bent dan dat je nu denkt!

 

Just say'in...

 

Welke actie heb je nog niet om gevraagd dat als je erom zou vragen, de keuzes ondersteunt die van jou en je leven dat zou maken wat je leven werkelijk kan zijn vanuit gemak, plezier en glorie?

 

In deze Clearing Ochtend gaan we dat waar je nu uit functioneert clearen, helderheid erin verkrijgen, opruimen en vanuit die ruimte op onderzoek naar de mogelijkheden die kunnen ontstaan vanuit jouw keuze. In de middag gaan we een Bodyprocess aanleren om al dat wat we eerder mee hebben gespeeld zich nu in jouw lichaam kan gaan manifesteren als alles dat je werkelijk bent!

 

Dat dus!

 

NO MORE BULLSHIT! DE Class voor alles van jou ;-)

Specialty Clearing Class inclusief Bodyprocess.

 

Dag class op 16 Mei van 10.00 - 17.00 uur 

Jouw investering: 200 euro ( met 40 euro korting als je kiest voor 7 Mei)

Registratie Specialty Class - NO MORE BULLSHIT!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.