Welke kleur van de regenboog nodig jij uit?

 

Symphonische beweging van onze Energie en Moleculen

 

Anita werkt met haar energie en de energieeen van het Universum, van een symphony van mogelijkheden, van jou, van je limitaties en creëert een beweging in jou van energie welke de onmogelijkheden die jou niet dienen in beweging brengen en daarmee mogelijkheden kunnen worden. Het Universum heeft een bijzondere mogelijkheid wat als je vraagt naar je toe komt en meestal beter dan jij kan bedenken.

 

Anita zal een bewegende symphony aangaan met je moleculen en de verwondering van jou en je lieve lichaam weer tot beweging uitnodigen. Het is aan jou om te kiezen voor deze energetische sessie en daarna te blijven kiezen door je eigen stappen te zetten. 

 

WELKE KLEUR VAN DE REGENBOOG NODIG JIJ UIT? - een energie infusie met de geweldige energie explosie van de regenboog in all zijn kleuren met onze lichamen waar we de pracht, kracht en mogelijkheden van elkaar en de grote kleuren explosie aan gaan, delen, ervaren en belichamen. Een infusie van kleur met de energie van jou! 

 

De energetische sessie is via zoom waarbij je op het tijdstip relaxed gaat zitten of liggen om de energieeen te ontvangen en te laten bewegen door jou en je lieve lichaam. 

 

Tijd - 18.30 - 19.00

Jouw Investering - € 11,- voor zoom link en sessie exclusief de audio.

Jouw investering - € 22,- voor de zoom link, bij de sessie zijn en de audio ontvangen voor herhaling!

 

Na inschrijving ontvang je een mail met een betaal link & de informatie. Wat kies jij? 

 

Registratie Symphony Taster Energetische Healing

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.