Private Clearing Sessions with Anita - Online

Wat als jij vastzit in een overtuiging, oordeel, limitatie, beperking, projectie van jezelf of een ander, dat als je daar meer bewustzijn op krijgt je anders kan kiezen? Waar wil jij meer bewustzijn op? Het kan met een Clearing sessie waar je gaat kijken naar de energie ervan zodat je kan komen tot informatie waar je eerder niet bij kwam. Dan kan je het opruimen, als het je het kiest. De vragen die Anita stelt en de energie waar zij mee werkt kan die ruimte zijn voor jou die jij zocht om te kiezen voor wat je werkelijk kiest als je leven.

Wat kies jij?

Clearing sessie waar we de Access Consciousness tools en verbale clearings gebruiken om te gaan "deep-diving" in dat wat jij kiest. Dat wat je blokkeert, daar waar je weerstand of intensiteit ervaart, daar waar je stil blijft staan, alles waarvan je weet dat er nog meer mogelijk is. 

Spiritueel Coaching

€ 100,00

Online Symphony of Possibilities sessie

Een ware bekrachtiging van jou als energetisch wezen en de mogelijkheid tot verandering. Bij een SOP sessie volgt Anita jouw energie en ondersteunt daar waar nodig. De flow en beweging van jou als oneindig wezen en jouw energie hier op moeder aarde zullen samen vloeien in een stroom van keuze, mogelijkheden en verandering. 

€ 100,00

Consciousness includes everything & judges nothing